Rots en Water basisschool

Zijn onze kinderen sterk genoeg?

Rots en Water basisschool

Hoe gaan kinderen om met frustraties, grensoverschrijdend gedrag en geweld? Ze komen het bijna dagelijks tegen. Wat ervaren ze in hun lichaam en hoe houden ze zich staande?

Met een Rots & Watertraining worden kinderen zich o.a. bewust van grenzen, lichaamstaal, ademhaling.

Leg voor de zomervakantie een Rots & Watertraining vast en betaal slechts €1950,- Hiervoor ontvangt u: ? 8 trainingen Rots & Water; ? Ouderavond ? Afsluiting met leerlingen en ouders tijdens laatste les; ? Klankbord voor leerkracht; ? Inclusief materialen.

Effect van Rots & Water: Rots & Water is een wetenschappelijk bewezen effectieve methodiek. Het leert kinderen opkomen voor zichzelf en rekening te houden met anderen. Het verschil met andere weerbaarheidsprogramma’s en anti-pestprogramma’s, is dat kinderen binnen Rots & Water ook leren werken aan hun sociale vaardigheden en zelfbeheersing.

Rots & water in het kort: Rots & Water is een psycho-fysieke weerbaarheidstraining voor jongens en meisjes. De training is gericht op het ontwikkelen van sociale competenties en het voorkomen en aanpakken van pestgedrag, geweld en discriminatie. Door samen te werken, te spelen en te leven worden sociale competenties ontwikkeld.

Om een afspraak te maken of voor vragen neem contact op.

Paul Bosman Advanced Rots & Watertrainer bij MPB Trainingen info@mpbtrainingen.nl 06-24372785

Voor meer informatie kijk op: www.mpbtrainingen.nl

Geplaatst op vrijdag 8 juni 2018.

Over MPB Trainingen

Dit bericht is geschreven door MPB Trainingen. Het bedrijf valt onder coaching uit Assen. Trefwoorden van MPB Trainingen uit Drenthe : Rots en Water Assen, Rots en Water Emmen, Rots en Water Drenthe, Rots & Water, Docententraining, mannentraining, Paul Bosman, anti pest training, begeleiding, weerbaarheid, ontwikkeling, training festival, Drenthe, Emmen, weerbaarheidscursus, Rots en Water, docententraining, Studiedag, Rots & water trainer, Rots & Water trainingen, advanced, Paul Bosman, trainer voorgezet onderwijs.

Lees meer over MPB Trainingen.