Combi Coaching

Nieuw bij Life Coach Carla Gorter: Combi Coaching!

Combi Coaching

Het hebben van een goed zelfbeeld is allesbepalend van hoe iemand tegen de wereld aankijkt. Maar vaak halen mensen zichzelf naar beneden, maken ze zichzelf kleiner als dat ze werkelijk zijn. Hierdoor kan je je onzeker gaan voelen en dit belemmert je om in je kracht te gaan staan en gelukkig te zijn met wie je bent, met al je mooie en minder mooie eigenschappen en kenmerken. Je haalt niet uit het leven wat je eruit kunt halen en dat is eeuwig zonde!

Tijdens de gesprekken die Life Coach Carla Gorter heeft met haar cliënten komt dit onderwerp regelmatig aan de orde en gaan zij hiermee aan de slag. Waar komt dat kleinerende stemmetje vandaan en nog belangrijker: wat moet je ermee, hoe ga je hiermee om en hoe buigen we dit alles om naar uiteindelijk een positief zelfbeeld?

Carla’s ervaring is dat als je inzicht krijgt in je eigen denken en doen, je hier ook iets aan kunt veranderen. Maar denken en doen is één kant van het verhaal. De andere kant van het verhaal is ‘zien’!

En daarom hebben Carla en Marianne Peters de handen ineen geslagen: coaching en een fotoshoot in één. Marianne is fotografe en ‘duikt’ tijdens het fotograferen in iemands persoonlijkheid. Ze stelt mensen op hun gemak en op een totaal ontspannen wijze legt zij hen vast op de gevoelige plaat. Zij kan hiermee de schoonheid en persoonlijkheid van iemand laten zien, iets wat je van jezelf normaal gesproken vaak niet ziet. Dit gecombineerd met mooie gesprekken in een totaal ontspannend sfeer zorgt voor prachtige resultaten.

Want de resultaten die Carla en Marianne inmiddels hebben mogen ervaren n.a.v. Combi Coaching zijn verbluffend, er gebeuren zulke mooie dingen met de mensen! Het zelfvertrouwen en het zelfbeeld van iemand krijgt een enorm positieve boost en dit neemt iemand voor de rest van zijn leven mee!

Hoe gaat Combi Coaching in zijn werk?

Na een aantal coachingsgesprekken te hebben gevolgd bij Carla, bieden Marianne en Carla samen Combi Coaching aan. Tijdens een sessie van Combi Coaching gaan zij samen met de cliënt op pad. Dit kan in de natuur zijn maar dit kan ook in de studio zijn van Marianne. Er hangt een gemoedelijke sfeer en terwijl ze door de natuur lopen of in de studio aanwezig zijn worden er mooie gesprekken gevoerd en begint Marianne met het maken van foto’s.

Na deze dag gaat Marianne de foto’s verder bewerken en binnen twee weken krijgt de cliënt alle foto’s in de inbox en kan daarmee doen wat hij/zij wil. Tijdens het volgende coachingsgesprek wordt hier verder op in gegaan zodat het groeiproces zich continueert.

Kijk voor meer informatie op de website.

Geplaatst op maandag 27 november 2017.

Over Life Coach Carla Gorter

Dit bericht is geschreven door Life Coach Carla Gorter. Het bedrijf valt onder coaching uit Assen. Trefwoorden van Life Coach Carla Gorter uit Assen : life coach, kindercoach, een gelukkig leven begint bij jezelf!, persoonlijke ontwikkeling, hoog sensitiviteit, mindset, bewustwording, zingeving, geluk, balans .

Lees meer over Life Coach Carla Gorter.