Assen heeft eigen coach van "de Baak"

Sinds juli heeft Assen nu ook haar eigen coach van het gerenommeerde opleidingsinstituut "de Baak".

Assen heeft eigen coach van

Dat coaching een uitmuntende manier is om jezelf te ontwikkelen, is zeker geen nieuws in Drenthe. Toch heeft het nog een aantal jaar geduurd voordat het zover was dat ook hier een coach te vinden is met het gewaarborgde keurmerk.

Vivian Oosterbaan, van het bedrijf Oosterbaan Coaching, is gevestigd op de Wouden 24, waar zij in haar serre onder andere gasten van de Baak ontvangt voor persoonlijke begeleiding als aanvulling op training. Ook geeft zij zelf workshops en leiderschapsprogramma's, en is specialist op het gebied van 1 op 1 coaching voor vrouwelijke professionals. Haar pragmatische aanpak zorgt ervoor dat klanten zich bij haar op hun gemak voelen en snel stappen kunnen maken in de richting van hun droom(baan).

Voor meer informatiekunt u terecht op www.oosterbaancoaching.nl.

Geplaatst op zondag 24 juni 2018.

Over Oosterbaan Coaching

Dit bericht is geschreven door Oosterbaan Coaching. Het bedrijf valt onder coaching uit Assen. Trefwoorden van Oosterbaan Coaching uit Assen : business coach gespecialiseerd in VROUWELIJKE PROFESSIONALS & ONDERNEMERS, lifestyle coach, internationaal gecertificeerd, aangesloten bij de Baak, beta-geschoold, available in English .

Lees meer over Oosterbaan Coaching.