Zibayou in Groningen

Zibayou creëert unieke kleding, met afkledende en fiere belijning, nagelstyling en accessoires.

Over Zibayou

Zibayou valt onder de rubriek bruidsmode in Assen.

Petra Tjapkes is het gezicht en de drijvende kracht achter Zibayou. Ik ben gediplomeerd, ambachtelijke kleermaker en technisch patroontekenaar. Ik heb heb in het theaterwezen het kleermakersvak uitgevoerd. En daarnaast heb ik ruim 15 jaar ervaring in het ontwerpen van dameskleding aan de hand van de wens van de klant.

Bij Zibayou willen we er zorg voor dragen dat de vrouw stralend en in haar volle kracht te kleden, vanuit de visie dat elke vrouw "Ziba", beeldschoon, is.

Onze exclusieve ontwerpen maken we in een kleine oplage. Vakmanschap en duurzaamheid van de kleding staat hoog aangeschreven bij Zibayou. Daarnaast is de kleding tijdloos en duurzaam.

De kernwaarden bij Zibayou zijn:

- Uitstraling

- Aandacht

- Trots

- Stijl

- Uniciteit

Ook biedt Zibayou de mogelijkheid om je nagels te laten verzorgen en bieden ze schoonheidsbehandelingen aan. Wij werken uitsluitend met professionele merken van o.a. Urban, Korneliya en Gelish en behandelen (kunst)nagels met de meest mogelijke zorg, veiligheid en optimale hygiëne. De nagels worden zorgvuldig geprepareerd, waarbij er niet gevijld en geknipt wordt aan de nagelriemen en omliggende huid!

Aanbod:

- Gel polish

- Acryl of Gel

- Nailart

Geïnteresseerd? Kijk voor meer informatie en de mogelijkheden op de website. U kunt ook altijd contact opnemen via de contactgegevens.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Zibayou uit de rubriek bruidsmode uit Assen is gevestigd aan de Calvijnstraat 22 in Groningen. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-55320848.

Diensten en producten voor bruidsmode

Trefwoorden die horen bij Zibayou zijn o.a. :