Yogapraktijk Annelies Haijtink in Rolde

Yogalessen, een verbinding tussen lichaam en geest!

Over Yogapraktijk Annelies Haijtink

Yogapraktijk Annelies Haijtink valt onder de rubriek yoga en meditatie in Assen.

Welkom bij Yogapraktijk Annelies Haijtink.

Yoga staat voor verbinding tussen lichaam en geest. Door aandachtig te bewegen, bewust te zijn van de adem en te voelen wat je lichaam je vertelt, wordt je bewustzijn van je lichaam groter. Hierdoor wordt het hoofd doorgaans wat rustiger en komt er ruimte voor ontspanning. Kort gezegd: yoga laat je gaan van je hoofd naar je lichaam en brengt je in het hier en nu. Sinds 2009 geef ik yogalessen in Rolde en Norg.

In de yogalessen staat het voelen van je lichaam centraal. Allereerst in stilte: als je zit, staat of ligt. Daarna volgen er een aantal bewegingen en yogahoudingen. Dat gebeurt in een rustig tempo zodat je aandacht hebt voor dat wat je lichaam je vertelt en ruimte hebt om te voelen. Waar ervaar je spanning en welke spanning kun je loslaten? De ademhaling krijgt veel aandacht in de lessen. Tussen de houdingen door is er ruimte om de uitwerking te voelen van de houding. De les wordt altijd beƫindigd met een liggende ontspanning.

Een les duurt 5 kwartier. Prestatie is niet belangrijk tijdens de lessen, het gaat er om op een zachte manier je lichaam te bewegen en open te staan voor wat de signalen van je lichaam jou vertellen. Voor iedereen is dat weer verschillend. De groepen zijn klein: 8 tot 10 personen. Veel cursisten ervaren de lessen als ontspannend, als een rustpunt in de week.

Voor meer informatie kunt u onze website bezoeken.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Yogapraktijk Annelies Haijtink uit de rubriek yoga en meditatie uit Assen is gevestigd aan de Markelaan 7 in Rolde. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-23189798.

Diensten en producten voor yoga en meditatie

Trefwoorden die horen bij Yogapraktijk Annelies Haijtink zijn o.a. :