Wil Power coaching in Assen

Welkom bij Wil Power Coaching

Over Wil Power coaching

Wil Power coaching valt onder de rubriek coaching in Assen.

Mevrouw Wilmar Pater is de drijvende kracht achter Wil Power coaching.Uit ervaring kan ik zeggen dat ik weet hoe belangrijk het is, dat er zo af en toe iemand met je mee loopt tijdens kwetsbare momenten in je leven. Ik maak gebruik in mijn praktijk van Oplossingsgericht coaching, NLP (neuro linguïstisch programmeren), Emotional freedom technique (EFT), Geweldloze communicatie, Verlieskunde en matrixmethode en mijn eigen levenservaringen.

Ben je op zoek naar een coach die je begeleidt en helpt omdat je weinig tot geen zelfvertrouwen hebt? Je moeilijk eigen keuzes durft te maken? En je hier graag verandering in wil brengen, dan ben je bij Wil Power Coaching aan het juiste adres. Want als je niet in verbinding met jezelf of een ander staat dan zorgt dat er vaak voor dat je je niet begrepen voelt of je eenzaam voelt.

Wilmar wil je helpen, begeleiden en coachen om er voor te zorgen dat jij weer in balans gaat komen. Doel van de coaching is dat je weer helemaal in je eigen kracht komt te staan.

Bij onbalans kun je klachten krijgen, zoals:

- Lichamelijke klachten

- Angstige of depressieve klachten

- Posttraumatische klachten

- Vastzitten in een gedragspatroon (dat leidt tot conflicten)

Of ben je op zoek naar een coach omdat je last hebt van een verkeersfobie, rijangst of onzeker in het verkeer? Ook daar wil en kan Wil Power Coaching je bij helpen en begeleiden zodat je weer veilig en zelfverzekerd aan het verkeer kunt deelnemen.

Kijk voor meer informatie en de mogelijkheden op de website van Wil Power Coaching. Je kunt ook altijd contact opnemen via de contactgegevens.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Wil Power coaching uit de rubriek coaching uit Assen is gevestigd aan de De Wouden 31 in Assen. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-21835090.

Diensten en producten voor coaching

Trefwoorden die horen bij Wil Power coaching zijn o.a. :