Vitalia Beauty, Wellness & Floaten in Westerbork

Vitalia Beauty, Wellness & Floaten | Wellness in Drentse stijl.

Over Vitalia Beauty, Wellness & Floaten

Vitalia Beauty, Wellness & Floaten valt onder de rubriek schoonheidssalon in Assen.

Vitalia Beauty, Wellness & Floaten is een wellness bedrijf die zich richt op mannen en vrouwen waarbij ontspanning en vitaal de hoofddoelen zijn. De combinatie van de Drentse lucht en de exclusieve huidverzorgingsproducten van Medex, zullen u in relaxte sferen brengen.

Vitalia heeft verschillende soorten gezichtsbehandelingen afgestemd op het huidtype. Naast gezichtsbehandelingen verzorgt Vitalia ook lichaamsbehandelingen in de vorm van massages, fruitzuurbehandelingen, lichaamspeeling en pakking met hun eigen specifieke werking. Voor de ultieme rust heeft Vitalia twee privé floatrooms. Ook in de sauna ruimte van Vitalia is het ultiem genieten. In samenwerking met Abdij Hotel de Westerburcht biedt Vitalia ook hotel wellness arrangementen aan.

Bij Vitalia Beauty kunt u terecht voor uiteenlopende beauty behandelingen. Van een ontspannende massage tot bruids- make-up en van harsen tot detox behandelingen.

Onder andere de volgende beauty behandelingen:

- Gezichtsbehandelingen (reinigingsbehandeling voor mannen en vrouwen, acné behandeling, fruitzuur behandeling etc.)

- Ontspanningsmassages

- Deelbehandelingen

- Peeling en pakking

- Hand- en voetbehandelingen

- Make-up en nagelstyling

- Harsen

Ook heeft Vitalia meerdere sauna's waar u heerlijk tot rust kunt komen. Voor de echte warmte liefhebbers heeft Vitalia een Kelo sauna. In deze sauna loopt de temperatuur op tot 90 graden.

Wilt u het gevoel hebben dat u een strandwandeling maakt terwijl u bij Vitalia in de sauna verblijft? Dan zou de zoutsteen sauna echt wat voor u zijn. Naast de Kelo sauna en de Zoutsteensauna heeft Vitalia ook een stoomsauna. In deze sauna ligt de temperatuur lager en is de vochtigheid aanzienlijk hoger dan in de traditionele sauna.

Floaten vindt plaats in een privé floatruimte met eigen douche. Floaten helpt om het immuunsysteem te stimuleren/versterken. Floaten is het gewichtloos en zonder prikkels drijven op zout water in je eigen floatruimte, het lichaamseigen magnesium, de gewichtloosheid, de warmte en rust dragen bij aan ontspanning en balans. De bloeddoorstroming verbetert, de ademhaling en het hartritme vertragen, de bloeddruk en hersenfrequentie dalen. Zo krijgt het lichaam de kans om zijn natuurlijke balans, waarin alle delen en systemen met elkaar samenwerken, te hervinden en voelt u zich weer als herboren.

Voor meer informatie over de mogelijkheden verwijs ik u graag door naar de website. U kunt contact opnemen via de contactgegevens.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Vitalia Beauty, Wellness & Floaten uit de rubriek schoonheidssalon uit Assen is gevestigd aan de Hoofdstraat 5b in Westerbork. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 0593-222120.

Diensten en producten voor schoonheidssalon

Trefwoorden die horen bij Vitalia Beauty, Wellness & Floaten zijn o.a. :