Vakantiepark Witterzomer in Assen

Vakantiepark Witterzomer uit Assen heeft geen profiel.

Wat doet Vakantiepark Witterzomer in Assen

Vakantiepark Witterzomer is een recreatie uit Assen. Men is gevestigd aan de Witterzomer 7. Het telefoonnummer van Vakantiepark Witterzomer in Assen is 0592-393543.

Is Vakantiepark Witterzomer in Assen uw bedrijf? Bewerk dan deze gegevens. Bent u nog geen lid? Probeer dan Assenonderneemt gratis uit, klik op lid worden.

Vakantiepark Witterzomer in Assen valt onder de rubriek recreatie. Een recreatie uit Assen levert onder andere :

Indoor speeltuin Skik zorgt voor vermaak voor jong en oud! Achter de receptie staat een gebouw gericht op indoor vermaak, met een speeltuin en bowling. Tussen de receptie, SKIK en Brasserie de Bosuil is een gezellig plein gecreëerd. In deze veilige autovrije zone kunnen kinderen naar hartenlust spelen omdat er een groene zone is gemaakt. Een camping met indoor speeltuin is ideaal voor de dagen dat het weer een beetje tegenzit, zo is het niet nodig het park te verlaten voor een uitje in de regio. De kinderen hoeven zich niet te vervelen en klimmen en klauteren er lustig op los in onze nieuwe indoor speeltuin. lees meer

Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Ander recreatie

  • In - en Outdoor at Pinokkio

    In- & Outdoor activiteiten voor zowel kleine als grote groepen .. Trefwoorden van In - en Outdoor at Pinokkio : klimpark, outdoor activiteiten, outdoor activiteiten, uitje op eigen locatie, klimcentrum, klimpark voor kinderen, schoolreisje , teamuitjes, groepsuitjes, Blacklight klimmen, .

    tel. 06-18785517, Lauwers 6, 9405BL in Assen

    Meer over In - en Outdoor at Pinokkio contact website