Trimsalon Leona in Assen

Trimsalon Leona: Vachtverzorging voor honden.

Over Trimsalon Leona

Trimsalon Leona valt onder de rubriek dierverzorger in Assen.

De drijvende kracht achter Trimsalon Leona is Leona Bodde. Toen Leona haar studie dierenverzorging ging volgen, kwam zij erachter dat trimmen helemaal haar ding was. Niks is leuker dan werken met honden. Na haar stage kreeg zij de kans om haar eigen trimsalon te starten. Deze uitdaging heeft zij met beide handen aangepakt. Elke dag doet Leona met veel plezier haar werk.

Wanneer u uw puppy laat trimmen, is dit gratis tot een leeftijd van 16 weken. Het is voor u en uw puppy spannend om de eerste keer naar de trimsalon te komen. Daarom raad Leona u aan om, zodra uw puppy al zijn entingen gehad heeft, langs te komen in de trimsalon.

Wanneer u naar de website van Leona gaat, ziet u daar een overzicht van alle behandelingen staan. U kunt onder andere uw hond laten wassen, knippen of scheren. De tarieven verschillen per ras, deze tarieven ziet u daar ook staan. Het is ook mogelijk om met uw kat langs te komen.

U kunt de website bekijken voor de mogelijkheden en meer informatie. Heeft u een vraag? Schroomt u dan niet om contact op te nemen.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Trimsalon Leona uit de rubriek dierverzorger uit Assen is gevestigd aan de Sluisstraat 40 in Assen. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-37401000.

Diensten en producten voor dierverzorger

Trefwoorden die horen bij Trimsalon Leona zijn o.a. :