Suc6coaching in Assen

De coaching met een oplossingsgerichte coachmethode.

Over Suc6coaching

Suc6coaching valt onder de rubriek coaching in Assen.

Suc6coaching is gevestigd in een woonboerderij bij Assen. De drijvende kracht is coach Genardus Schalk, hij heeft een ruime onderwijservaring en een gedegen opleiding tot coach afgerond. Deze expertise en ervaring zet hij in om mensen - met name als ze in het onderwijs werken -met stress en burn-out te helpen.

De coaching vindt plaats door te bewegen in de natuur. Beweging zorgt voor fysieke kracht, maar ook voor het beter functioneren van de hersenen. Door letterlijk in beweging te komen, leren mensen hun grenzen te stellen, hun eigen gedrag te zien en uiteindelijk leren ze om zelf de regie te nemen over hun leven. Suc6coaching werkt samen met een team van coaches, die de methodiek van Ruud Meulenberg hanteren.

Wilt u graag meer informatie over de mogelijkheden? Neem dan een kijkje op de website of neem contact op via de contactgegevens.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Suc6coaching uit de rubriek coaching uit Assen is gevestigd aan de Graswijk 20a in Assen. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-22693094.

Diensten en producten voor coaching

Trefwoorden die horen bij Suc6coaching zijn o.a. :