Sports Trucido in Assen

Sportmassage & Medical taping

Over Sports Trucido

Sports Trucido valt onder de rubriek massage in Assen.

Welkom bij Sports TRUCIDO

De plek voor sportmassage, medical taping, sportmassage en/of medical taping op locatie bij sportevenementen en ontspanningsmassage.

Sportmassage is geschikt voor sporters, maar ook voor mensen die overbelast zijn door hun werk. Deze massage bevordert een voorspoedig spierherstel door diepe en langzame bewegingen. Ook de bloedcirculatie bevorderd en voert afvalstoffen beter af. Ook ideaal om in te zetten als warming-up. Voorkomen is altijd beter dan genezen.

Medical Taping is een behandeling van tapen waarbij je spieren ondersteunt worden. De tape zorgt ervoor dat de druk/ pijn afneemt.Daarnaast stimuleert het de doorbloeding en lymfestelsel. Deze manier van tapen wordt veel toegepast bij sporters, maar is ook zeer geschikt indien u last heeft van bepaalde lichamelijke klachten in het dagelijks leven.

Wilt u sportmassage/medical taping op uw (sportieve) evenement? Met een professionele service voor uw deelnemers en ze optimaal kunnen laten presenteren? Wacht dan niet langer en kies voor Sports Trucido. Bel of bericht ons voor meer informatie.

Een ontspanningsmassage is in vergelijking met een sportmassage een veel rustigere massage. Hier wordt gebruik gemaakt van rustige ritmische strijkingen, schuddingen en knedingen over het lichaam heen, waarbij je heerlijk ontspant. Een ideale massage als u op een rustige manier wilt ontspannen.

Wil je contact opnemen met Sports Trucido? geen probleem. Hier rechts klikt u door naar onze website, maar u kunt ook gewoon even bellen, mailen of een WhatsApp bericht sturen.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Sports Trucido uit de rubriek massage uit Assen is gevestigd aan de Transportweg 8 in Assen. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-53933185.

Diensten en producten voor massage

Trefwoorden die horen bij Sports Trucido zijn o.a. :