Slender-Inn in Assen

Slender-Inn uit Assen heeft geen profiel.

Wat doet Slender-Inn in Assen

Slender-Inn is een gezondheidscentrum uit Assen. Men is gevestigd aan de Madridstraat 16. Het telefoonnummer van Slender-Inn in Assen is 0592-868252.

Is Slender-Inn in Assen uw bedrijf? Bewerk dan deze gegevens. Bent u nog geen lid? Probeer dan Assenonderneemt gratis uit, klik op lid worden.

Slender-Inn in Assen valt onder de rubriek gezondheidscentrum. Een gezondheidscentrum uit Assen levert onder andere :

Wilt u ook op een ontspannen manier de spiergroepen in uw lichaam trainen? Dit kan bij Slender-Inn. In de bewegingsstudio kunt u gebruik maken van een gemotoriseerde bewegingsbank (slenderen). Deze bewegingsbank zal op een verantwoorde en rustige manier uw spiergroepen trainen (1 uur). Er zijn in de studio 6 bewegingsbanken aanwezig. lees meer

Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Ander gezondheidscentrum

 • Afvallen in Groningen

  Het 1:1 dieet | Afvallen doe je samen. Trefwoorden van Afvallen in Groningen : afslankpraktijk, op gewicht blijven, gezonde leefstijl, afvallen, persoonlijke begeleiding bij afvallen, stappenplan voor afvallen, gewichtsconsulente, 1 op 1 dieet.

  tel. 06-52627675, Friesestraatweg 213, 9734AD in Groningen

  Meer over Afvallen in Groningen contact website

 • Tancosan

  Tancosan is een natuurlijk product waarvan de basis gevormd wordt door planten- en kruidenextracten . Trefwoorden van Tancosan : planten, kruiden, mensen, afweersysteem, immuunsysteem, gezondheid, natuur.

  tel. 06-22483674, Graswijk 18, 9405TD in Assen

  Meer over Tancosan contact website