Slender-Inn in Assen

Slender-Inn: Bewegingsstudio.

Over Slender-Inn

Slender-Inn valt onder de rubriek gezondheidscentrum in Assen.

Wilt u ook op een ontspannen manier de spiergroepen in uw lichaam trainen? Dit kan bij Slender-Inn. In de bewegingsstudio kunt u gebruik maken van een gemotoriseerde bewegingsbank (slenderen). Deze bewegingsbank zal op een verantwoorde en rustige manier uw spiergroepen trainen (1 uur). Er zijn in de studio 6 bewegingsbanken aanwezig.

De bewegingsbanken van Slender-Inn zijn zeer geschikt voor mensen met artritis, reuma, artrose, een stijve nek en schouders, koude handen en voeten en spieraandoeningen.

Volgt u een dieet? Dan is slenderen ook goed voor u. Wanneer u regelmatig gaat trainen op de bewegingsbank, kunt u centimeters over uw hele lichaam verliezen. Ook zal uw figuur gecorrigeerd worden.

Ook kunt u even heerlijk ontspannen wanneer u in de bewegingsstudio komt. Er is een professionele zonnebank aanwezig in een afgesloten ruimte met goede ventilatie. Even een moment voor uzelf en direct een mooi kleurtje krijgen.

Heeft u een vraag aan Slender-Inn? Schroomt u dan niet om contact op te nemen. Voor de mogelijkheden en meer informatie kunt u een kijkje op de website nemen.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Slender-Inn uit de rubriek gezondheidscentrum uit Assen is gevestigd aan de Madridstraat 16 in Assen. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 0592-868252.

Diensten en producten voor gezondheidscentrum

Trefwoorden die horen bij Slender-Inn zijn o.a. :