Slagerij van IJsselmuiden in Bovensmilde

Bij slagerij van IJsselmuiden kunt u terecht voor heerlijke vleesproducten en specialiteiten.

Over Slagerij van IJsselmuiden

Slagerij van IJsselmuiden valt onder de rubriek ambachtelijke producten uit Assen.

Bent u op zoek naar een slagerij met passie voor het vak? Dan bent u bij ons helemaal aan het juiste adres! Bij slagerij van IJsselmuiden vindt u een zeer breed assortiment van rund-, varkens- en lamsvlees. Naast het lekkerste vlees kunt u bij ons ook terecht voor brood en kaasproducten. Wij bieden daarnaast de mogelijkheid om uw feest of evenement te voorzien van buffetten, bbq allin, hapjesschalen.

Bent u op zoek naar een leuk en origineel geschenk? Ook dan hebben wij diverse geschenkidee├źn voor u welke op maat gemaakt worden! Zo kunt u bijvoorbeeld denken aan een cadeaumandje, gevuld met verse producten of aan diverse rollades. Maar ook een meter droge worst is een leuk cadeau dat gegarandeerd in de smaak zal vallen!

Catering;

* Evenementenservice

* Partypan

* Koud en warm buffet

* Saladeschotels

* Hapjesschalen

* Themabuffetten

* Barbecue

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden? Neem dan een kijkje op de website of neem contact op via de contactgegevens.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Slagerij van IJsselmuiden uit de rubriek ambachtelijke producten uit Assen is gevestigd aan de J. de Walstraat 25 in Bovensmilde. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 0592-420024.

Diensten en producten voor ambachtelijke producten

Trefwoorden die horen bij Slagerij van IJsselmuiden zijn o.a. :