Rositta Kliniek Assen in Assen

Nationaal centrum voor Rosacea - Rositta Kliniek

Over Rositta Kliniek Assen

Rositta Kliniek Assen valt onder de rubriek schoonheidssalon uit Assen.

Heeft u last van Rosacea en wilt u daar graag wat aan laten door door een specialist? Kom dan een keer bij de Rositta Kliniek langs in Assen voor de beste hulp.

Rosacea is een chronische huidaandoening die naast pijnklachten in het gelaat een groot psychosociale impact heeft.

Vanuit de hele wereld komen de mensen naar de kliniek in Assen. Honderden cliƫnten zijn u voor gegaan en hebben zich laten behandelen door Rositta Kaijser die haar methode gedurende 30 jaar verfijnd heeft. Rositta en haar team zijn er voor u en helpen u graag.

De rosacea behandeling bestaat uit drie onderdelen. Namelijk de cosmetische behandelingen die ze 2 weken lang dagelijks en daarna minder intensief (afhankelijk van het resultaat) doen. Daarnaast ontvangt u verzorgende producten en geven hun u advies hoe ze uw eetpatroon/levensstijl kunnen veranderen.

Heeft u nog vragen voor Rositta Kliniek? Of wilt u meer te weten komen over de werkwijze van Rositta Kliniek? Neem dan gerust even contact met ze op of neem een kijkje op hun website voor meer informatie.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Rositta Kliniek Assen uit de rubriek schoonheidssalon uit Assen is gevestigd aan de Vaart N.Z. 36 in Assen. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 088-7674882.

Diensten en producten voor schoonheidssalon

Trefwoorden die horen bij Rositta Kliniek Assen zijn o.a. :