Rietha Schuur coaching in Assen

Rietha Schuur coaching: Voor persoonlijke aandacht.

Over Rietha Schuur coaching

Rietha Schuur coaching valt onder de rubriek coaching in Assen.

Veel mensen kunnen in deze drukke tijden niet meer omgaan met tegenslagen. Ze gunnen zichzelf geen tijd meer om bepaalde dingen te verwerken. Dit kan gaan om bijvoorbeeld het verliezen van een dierbare of een traumatische ervaring. Als dit word aangegeven bij de desbetreffende persoon zullen zij bijna altijd ontkennen dat er wat is en willen niks van hulp weten. Toch is het uiterst belangrijk wanneer je zelf weet dat je ervan last hebt, denk dan niet na en stap naar iemand toe. In dat geval ben ik wellicht de helpende hand, ik ben een coach en help graag mensen die met problemen zitten.

U kunt bij mij terecht voor onder andere:

- Mindfulness - coaching - EMDR

Binnen mijn praktijk geef ik persoonlijke aandacht voor een ieder. Ik luister volledig naar uw verhaal en zoek samen met u naar een oplossing, vaak doe ik dit door middel van u een spiegel voor te houden. Hierdoor kunt u wellicht veel makkelijker het probleem onder ogen zien.

Kijk voor meer informatie op de website of neem gerust contact met mij op wanneer u vragen heeft.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Rietha Schuur coaching uit de rubriek coaching uit Assen is gevestigd aan de Traverse 61 in Assen. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 0592-460626.

Diensten en producten voor coaching

Trefwoorden die horen bij Rietha Schuur coaching zijn o.a. :