Resolve Visie | Mediator scheiden in Groningen

Samen goed scheiden met hulp van mediation

Over Resolve Visie | Mediator scheiden

Resolve Visie | Mediator scheiden valt onder de rubriek mediation in Assen.

Bent u op zoek naar de juiste scheidingsmediator of scheidingsbemiddelaar dan bent u bij ResolveVisie aan het juiste adres.

ResolveVisie is een netwerk van scheidingsmediators. Bij ons staat kwaliteit voorop. En tijdens het proces van de scheiding of erna is het voor ons belangrijk dat jullie je ├ęcht ontzorgd voelen. We zorgen ervoor dat niets over het hoofd wordt gezien en dat de scheiding goed geregeld is. Want voor ons is elke scheiding uniek.

Bij een scheiding komen er veel emoties kijken, maar ook veel praktische zaken komen op je af. Het is allemaal enorm ingrijpend. Niet alleen voor jezelf, maar wellicht ook voor de kinderen. Vaak heb je genoeg vragen. ResolveVisie zorgt voor de antwoorden en een passende oplossing. Zo kunnen jullie je blik weer richten op de toekomst.

Als je het goed wil regelen, regel het dan samen met ResolveVisie | Mediator Jantien Schaap. Mediator in de provincies Drenthe en Groningen.

Gespecialiseerd in mediation, echtscheidingen, ASS spectrum, scheidingen in de Duitse grensregio, vluchtelingen en anderstaligen.

ik kom bij jullie thuis in o.a. Aa en Hunze, Assen, Coevorden, Emmen, Groningen, Hoogeveen, Hoogezand-Sappemeer, Meppel, Oldambt, Stadskanaal, Tynaarlo, Veendam, Westerveld en Winschoten.

Afspraken zijn zowel overdag als in de avonduren mogelijk. Ook is het mogelijk op een neutrale locatie af te spreken.

Voor meer informatie en de mogelijkheden verwijs ik u door naar mijn web-pagina van ResolveVisie. U kunt ook altijd contact opnemen via de contactgegevens.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Resolve Visie | Mediator scheiden uit de rubriek mediation uit Assen is gevestigd aan de Henrie Dunnantlaan 2 in Groningen. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-51111211.

Diensten en producten voor mediation

Trefwoorden die horen bij Resolve Visie | Mediator scheiden zijn o.a. :