Reset afslankbegeleiding in Groningen

Reset afslankbegeleiding: Blijvend blij in je lijf!

Over Reset afslankbegeleiding

Reset afslankbegeleiding valt onder de rubriek gezondheidscentrum in Assen.

Het gezicht achter Reset afslankbegeleiding is Claudia Krottje. Claudia heeft als passie om mensen te helpen die willen afvallen en hun leefstijl blijvend willen aanpassen. Door je lichaam in een gezondere balans te brengen, val je af en blijf je makkelijker op een gezond gewicht.

Je krijgt een positieve boost wanneer je afvalt: je straalt, bent trots op jezelf en het kan je meer zelfvertrouwen geven. Wil jij je leefstijl veranderen omdat jij niet lekker in je vel zit? Dan helpt Reset afslankbegeleiding jou daar graag bij.

Claudia is (orthomoleculair) voedingscoach en Coach Nutrition-coach. Claudia begeleidt je zowel tijdens als na het afvallen. Er komen diverse leefstijlaspecten aan bod, zoals: beweging, voeding, ontspanning en stress. Je leert wat voor jou belangrijk is om in een gezonde balans te blijven.

Reset afslankbegeleiding werkt met de producten van Coach Nutrition. Dit zijn hoogwaardige koolhydraatbeperkte maaltijdvervangers waarmee je afvalt zonder hongergevoel. Daarnaast wordt er gewerkt met het Oergezond programma. Bij dit programma gaat om het eten van pure voeding, zoals: groente, vlees, kip, eieren en gezonde vetten.

Heb je een vraag of wil je graag de mogelijkheden bespreken? Dan kun je contact opnemen of een kijkje op de website nemen.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Reset afslankbegeleiding uit de rubriek gezondheidscentrum uit Assen is gevestigd aan de Atoomweg 6b in Groningen. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-31639043.

Diensten en producten voor gezondheidscentrum

Trefwoorden die horen bij Reset afslankbegeleiding zijn o.a. :