Praktijk Anastasis in Ten Boer

Als Magnetiseur/Spiritueelgenezer heb ik het vermogen om door middel van strijkende bewegingen en handoplegging blokkades op te ruimen en je levensenergie in harmonie te brengen.

Over Praktijk Anastasis

Praktijk Anastasis valt onder de rubriek therapeut in Assen.

Ben je op zoek naar een magnetiseur in de regio Assen, Borger of Gieten? Omdat je last hebt van maag en/of darmklachten, hoofdpijn of migraine, menstruatieklachten? Je veel pijn voelt in je spieren en /of gewrichten? Kijk dan niet verder je bent aan het juiste adres bij Praktijk Anastasis.

Door je te magnetiseren bevorder ik het genezingsproces door de blokkades op te ruimen en de energie te herstellen en je opnieuw in evenwicht te brengen. Als de blokkades weggenomen worden door het magnetiseren kan het zelfregulerende vermogen van het lichaam zijn werk weer doen.

Waar worden de behandelingen verricht?

De behandelingen worden bij jou thuis verricht. Het voordeel hiervan is dat de pati├źnt in eigen omgeving kan blijven waardoor er een betere ontspanning is. Is dat niet mogelijk, dan kan ik je magnetiseren op afstand. Daarvoor heb ik wel een recente foto nodig en hebben we tijdens het behandelen telefonisch contact, zodat ik me goed met je kan verbinden om zo succesvol te kunnen magnetiseren op afstand.

Ik zal altijd met je overleggen over hoeveel behandelingen je nodig bent en of we de behandeling naar wens is en het kunnen voortzetten.

Ben je geïnteresseerd? Kijk dan voor meer informatie en de mogelijkheden op de website van Praktijk Anastasis. Je kunt ook voor meer informatie contact opnemen met: Ton Westerhuis T: 050 2115 202


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 0502115202.

Diensten en producten voor therapeut

Trefwoorden die horen bij Praktijk Anastasis zijn o.a. :