Peter Booij in Hoogezand

Peter Booij uit Hoogezand heeft geen profiel.

Wat doet Peter Booij in Hoogezand

Peter Booij is een hovenier uit Assen. Men is gevestigd aan de Heaveapad 99. Het telefoonnummer van Peter Booij in Hoogezand is 06-10702277.

Is Peter Booij in Hoogezand uw bedrijf? Bewerk dan deze gegevens. Bent u nog geen lid? Probeer dan Assenonderneemt gratis uit, klik op lid worden.

Peter Booij in Hoogezand valt onder de rubriek hovenier. Een hovenier uit Assen levert onder andere :

TUINVISIE Een tuin zien we als een verlengstuk van uw woning, een extra onderdeel van uw leefomgeving. Zodra het maar even kan, gaat U met zijn allen naar buiten en zit U dan vaak tot laat in de avond zonder televisie of radio in Uw tuin, te genieten van de mooie zomeravond. Uw tuin moet daarom de juiste sfeer en gezelligheid brengen en uitstralen, de sfeer die bij u past. De tuin is bovenal een uiting van prettig wonen. Hoveniersbedrijf Peter Booij is als geen ander in staat er voor te zorgen dat uw tuin u past en als een 2e huid en uw eigen tuingevoel uitstraalt, zonder dat er concessies gedaan worden aan het design. Uw tuin wordt precies wat u ervan verwacht.

Niet alleen bij oplevering zijn door Hoveniersbedrijf Peter Booij ontworpen en aangelegde tuinen mooi. De tuin wordt elk groeiseizoen mooier!

Bent u op zoek naar een hoveniersbedrijf - Dat bij u past? - Waar men echt naar u weet te luisteren - Waar men op enthousiaste wijze uw droomtuin tot werkelijkheid zal maken?

Kijk dan op de website eens verder en bezoek de voor u interessante onderdelen. Wij wensen u veel kijk- en leesplezier.

Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review