Partytentverhuur Assen in Assen

Partytentverhuur Assen

Over Partytentverhuur Assen

Partytentverhuur Assen valt onder de rubriek verhuur uit Assen.

Heeft u binnenkort een speciale gelegenheid en wilt u daarvoor een tent huren? Dan bent u bij Partytentverhuur Assen aan het juiste adres.

Wij zijn Partytentverhuur Assen en verhuren verschillende dingen voor bijvoorbeeld een barbecue tegen een scherpe prijs. Zo verhuren wij partytenten in verschillende maten en verhuren wij naast tenten ook: Barbecues, hotspots, chafing dish, bestek, glas, servies en een bier tap.

Verder kunnen wij ook hapjes schalen, salades en desserts voor u voorbereiden. Maar wij hebben ook rookmachines, sneeuwmachines, bellenblaasmachines, tentvloeren, heaters, feestverlichting, geluidsinstallaties en rode lopers voor het organiseren van een geweldig feest.

Partytenverhuur Assen verhuurt ook partytenten in: Annen, Assen , Appelscha, Beilen, Gieten, Norg, Rolde, Smilde, Tynaarlo, Vries, Westerbork en Zuidlaren.

Heeft u nog vragen voor ons? Of wilt u meer te weten komen over onze tenten en de voorwaarden daarvan? Neem dan even contact met ons op of neem een kijkje op onze website.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Partytentverhuur Assen uit de rubriek verhuur uit Assen is gevestigd aan de Pottenbakkersstraat 24-1 in Assen. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-24667399.

Diensten en producten voor verhuur

Trefwoorden die horen bij Partytentverhuur Assen zijn o.a. :