P&O Service Noord - Nederland in Assen

Personeelsmanagement Voor Werknemer en Werkgever

Over P&O Service Noord - Nederland

P&O Service Noord - Nederland valt onder de rubriek adviesbureau uit Assen.

Welkom! Ondernemer, werknemer, werkgever, zoeker naar antwoorden op vragen die je misschien nog niet eens kunt formuleren. Waarom ben je op mijn profiel beland?

* Ik werk voor mensen, met mensen. Voor het verkrijgen van helderheid, antwoorden, manieren om werk en leven te verbeteren, door te kijken naar de mens, de organisatie en de processen.

* Ruimte en duidelijkheid krijgen door de processen te verbeteren, sfeer en resultaat verbeteren door naar structuur en cultuur te kijken, wat klopt er niet?

* coachen op de functie, de afdeling, verbetering van de communicatie, jobcoaching: wat gaat er (niet) goed, wat moet of kan er beter, anders? Wat is je vraag?

* Ziekte, verzuimbeleid, re-integratiebegeleiding (wil jij een re-integratiecoach? Vraag het je werkgever!), personeelsplanning, werven, afscheid nemen: Hoeveel mensen heb je nodig, minimaal of maximaal, zitten de juiste mensen op de juiste plekken, moeten er nieuwe mensen komen of moeten er eigenlijk mensen weg, hoeveel ziekte is er, waarom is er ziekte, hoe kunnen we dat verminderen, verbeteren?

Mijn visie is dat een ondernemer niet per definitie een Personeelsmanager hoeft te zijn. Maar hij moet wel een goed werkgever zijn! P&O zaken zijn vaak ingewikkeld en tijdrovend, waardoor ze ongewild misschien onvoldoende aandacht krijgen. En iets wat onvoldoende aandacht krijgt, verwatert en veroorzaakt op de lange duur problemen.

* Vindt u functioneringsgesprekken lastig? Informeer naar de training voor ondernemers! * Heeft u een (dreigende) conflictsituatie met een van uw medewerkers? Laat het niet tot ontslag of langdurig verzuim komen! Maak een afspraak met mij en samen vinden we een oplossing. * Wilt u uw arbeidsovereenkomsten laten scannen? Ik zorg ervoor dat al uw documenten wettelijk in orde zijn.

Mijn doel is om te zorgen dat u als ondernemer de zorg voor uw mensen en uw personele zaken goed heeft geregeld. Ik bied praktische ondersteuning, niet onnodig ingewikkeld en niet onnodig duur. Zodat u zich kunt concentreren op dat waar u goed bent, namelijk uw bedrijf leiden en verder ontwikkelen.In al die facetten denk ik 100% met u mee, daar waar dat de uitvoering van het personeelsmanagement raakt, vul ik het voor en met u in.

De voordelen van P&O Service Noord - Nederland: * U tevreden en uw mensen tevreden. * Niet onnodig duur. * Niet ingewikkeld, maar passende, werkbare oplossingen. * Uw P&O zaken goed geregeld. * Voorkomen is beter dan genezen.

Voor meer informatie kunt u terecht op mijn website. Nog beter: neem direct contact op via de contactgegevens!

*** Waarom moeilijk doen als het samen kan ***

*** Zoveel mensen, zoveel vragen. En zoveel oplossingen. Ik help je graag ***

*** Kennismaken? Zet de koffie maar aan en bel even: 06-30016175 ***

Tot gauw! Sylvia ter Wal


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

P&O Service Noord - Nederland uit de rubriek adviesbureau uit Assen is gevestigd aan de Agaatstoep 11 in Assen. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-30016175.

Diensten en producten voor adviesbureau

Trefwoorden die horen bij P&O Service Noord - Nederland zijn o.a. :

Nieuws van P&O Service Noord - Nederland in Assen

Werkgever laat termijn verzoek aanpassing arbeidsduur verlopen

Werkgever laat termijn verzoek aanpassing arbeidsduur verlopen

Vanaf dit jaar mogen werknemers bij hun werkgever niet alleen vragen om aanpassing van de arbeidsduur, maar ook van de arbeidstijden en de arbeidsplaats.

Nieuwe collega gezocht!?

Nieuwe collega gezocht!?

Wat een gedoe he? Herkent u dat gevoel: Liever niet zelf doen maar uitbesteden te duur?