MPB Trainingen in Drenthe

MPB Trainingen: Rots & Water training en docententraining.

Over MPB Trainingen

MPB Trainingen valt onder de rubriek coaching uit Assen.

Het gezicht achter MPB Trainingen is Paul Bosman.

U kunt bij MPB Trainingen terecht voor Rots & water trainingen en docententrainingen.

Rots en Water: Paul geeft al ruim 6 jaar Rots en Watertraining. Voornamelijk binnen primair en voortgezet onderwijs. Daarnaast geeft Paul deze trainingen ook binnen bedrijven en op festivals voor volwassenen. Paul heeft zich de afgelopen jaren binnen Rots & Water gespecialiseerd in ASS en is een Advanced Rots en Watertrainer. Momenteel werkt hij samen met het instituut van Rots en Water (Gadaku) en de universiteit van Utrecht mee aan een onderzoek. Daaruit moeten de effecten van Rots en Water wetenschappelijk bewezen worden.

Docententraining: MPB Trainingen zal samen met u opzoek gaan naar de individuele kwaliteiten van het team. Hoe kunt u elkaar en de school sterker maken? Tijdens de training worden de docenten geïnspireerd en nemen iets kant en klaars mee voor hun lessen. De trainingen worden altijd gegeven door 2 trainers met ruime ervaring in het onderwijs en persoonlijke ontwikkeling.

U kunt de website bekijken voor de tarieven en voor meer informatie. Heeft u een vraag aan MPB Trainingen? Neemt u dan contact op. U zal netjes en vriendelijk te woord worden gestaan.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

MPB Trainingen uit de rubriek coaching uit Assen is gevestigd aan de Ermerzand 136 in Drenthe. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-24372785.

Diensten en producten voor coaching

Trefwoorden die horen bij MPB Trainingen zijn o.a. :

Nieuws van MPB Trainingen in Drenthe

Rots en Water basisschool

Rots en Water basisschool

Zijn onze kinderen sterk genoeg?