MPB Trainingen in Erm

MPB Trainingen: Rots & Water training en docententraining.

Over MPB Trainingen

MPB Trainingen valt onder de rubriek coaching uit Assen.

Het gezicht achter MPB Trainingen is Paul Bosman. Paul is zijn hele leven al aan het ontdekken geweest hoe hij het beste met situaties om kan gaan, zonder dat hij zichzelf verliest. Dit proces bestaat uit vallen en opstaan. Paul begeleidt u graag tijdens dit proces. Paul heeft diverse certificaten behaald, deze ziet u terug op de website

De mensen die begeleid worden door MPB Trainingen, zullen echt gehoord en gezien worden. U kunt bij MPB Trainingen terecht voor Rots & water trainingen en docententrainingen.

U geniet van diverse voordelen wanneer u kiest voor MPB Trainingen. Zoals diverse trainingen op maat en MPB Trainingen staat voor de keuzes die gemaakt worden.

Rots & water training:

Paul geeft al ruim 5 jaar deze training. Voornamelijk binnen primair en voortgezet onderwijs. Daarnaast geeft Paul deze trainingen ook binnen bedrijven en op festivals voor volwassenen. Paul heeft zich de afgelopen jaren binnen Rots & Water gespecialiseerd in ASS en is een Advanced Rots en Watertrainer..

Docententraining:

MPB Trainingen zal samen met u opzoek gaan naar de individuele kwaliteiten van het team. Hoe kunt u elkaar en de school sterker maken? MPB Trainingen helpt u graag om de oplossing te vinden.

U kunt de website bekijken voor de mogelijkheden en voor meer informatie. Heeft u een vraag aan MPB Trainingen? Neemt u dan contact op. U zal netjes en vriendelijk te woord worden gestaan.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

MPB Trainingen uit de rubriek coaching uit Assen is gevestigd aan de Ermerzand 136 in Erm. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-24372785.

Diensten en producten voor coaching

Trefwoorden die horen bij MPB Trainingen zijn o.a. :