Morgen Start Ik in Assen

Pilates, yoga, aquasport en voeding

Over Morgen Start Ik

Morgen Start Ik valt onder de rubriek coaching in Assen.

"Morgen start ik" is ontstaan uit de interesse voor voeding en de passie voor lesgeven. De naam door uitspraken als morgen start ik met sporten, vanaf morgen stop ik met roken of snoepen.

Dus start vanaf morgen met een pilates training, Kinderyoga en/of stoelyoga.

Pilates trainingen zijn voor je hele lichaam, body & mind. Het ligt tussen yoga en sport in en kenmerkt zich aan de fysieke aspecten en voordelen die yoga je biedt.

Kinderyoga geeft op een kreatieve en vriendelijke wijze kinderen meer ruimte om zichzelf te ontdekken, tot rust te komen en zich verder te ontwikkelen.

Stoelyoga is een nieuwe stroming. We maken gebruik van de bekende yogavormen, maar dan zittend of achter ene stoel.

Pilates en yoga is geschikt voor een ieder, ongeacht de leeftijd. Er kan ook op verschillende niveaus getraind worden. Pilates bestaat vooral uit oefeningen op de grond. Bij yoga kan dit liggend, zittend en/of staand uitgeoefend worden.

Vraag je je nu af of dit ook geschikt is voor jouw? Wees welkom en neem contact met mij op. Bij twijfel zal ik altijd in overleg gaan met een fysiotherapeut of met een medisch fitnesstrainer.

Voor tarieven raadpleeg je gemakkelijk mijn website. Hier rechts kun je doorklikken.

Sportieve groet, Janneke Cohen, sportinstructeur en moeder van twee kinderen.

P.s. Op zoek naar een ervaren zwemonderwijzer die u kunt inzetten bij ziekte en vakantie, dan kan ik u wellicht helpen. Als zwemonderwijzer heb ik mijn werkveld breed gehouden; watercontrole en wat techniek, toezicht, zwemlessen aan kinderen en volwassenen en de doelgroepen.

Ik ben zowel ervaren in drijfmiddelen, zonder drijfmiddelen als de easyswimmer. Ook stuurkaarten heb ik vaker gebruikt.

Als aquasporter geef ik graag aquajoggen en het aquafit. De combinatie van conditie en spierversterkend vind ik erg leuk.

Ook het vroegere MBVO (meer bewegen voor ouderen) heb ik veel en graag gegeven.

Mensen zijn graag in mijn les, omdat ze weten dat er hard gewerkt wordt en dat er aandacht is voor hen als persoon als wel voor de fysieke mogelijkheden.

Voor een uitgebreid profiel nodig ik u uit op mijn linked-in pagina.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Morgen Start Ik uit de rubriek coaching uit Assen is gevestigd aan de Vennebroekstraat 33 in Assen. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-13590418.

Diensten en producten voor coaching

Trefwoorden die horen bij Morgen Start Ik zijn o.a. :