Mijn Schilder Wereld in Gieten

Mijn Schilder Wereld: Beschilderde stenen en hout. Van en voor het hart!

Over Mijn Schilder Wereld

Mijn Schilder Wereld valt onder de rubriek kunstenaar in Assen.

Het gezicht achter Mijn Schilder Wereld is kunstenares Janine Polling uit Gieten. Janine schildert op steen en hout. De meeste kunstwerken van Mijn Schilder Wereld bevatten een inspirerende tekst. Wanneer u op zoek bent naar een beschilderde steen, herinneringssteen, beschilderd hout of geboortesteen dan bent u bij Mijn Schilder Wereld aan het juiste adres.

U kunt bij Mijn Schilder Wereld terecht voor:

- Beschilderd hout. - Beschilderd steen. - Eigen geschreven boeken. - Diverse workshops.

Ook is het mogelijk zelf te leren om een steen te beschilderen. Dit kunt u leren in de workshop stenen beschilderen. De workshop kan thuis of op locatie gegeven worden. U leert stap voor stap in het proces om uw eigen steen te beschilderen.

Bekijkt u de website voor meer informatie en alle mogelijkheden. Heeft u een vraag aan Mijn Schilder Wereld? Schroomt u dan niet om contact op te nemen. U zal vriendelijk te woord worden gestaan.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Mijn Schilder Wereld uit de rubriek kunstenaar uit Assen is gevestigd aan de Markescheiding 8 in Gieten. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-29194980.

Diensten en producten voor kunstenaar

Trefwoorden die horen bij Mijn Schilder Wereld zijn o.a. :

Nieuws van Mijn Schilder Wereld in Gieten

Workshop Herinneringssteen beschilderen

Workshop Herinneringssteen beschilderen

Janine Polling van Mijn Schilderwereld geeft op een unieke locatie in Winschoten een workshop Herinneringssteen beschilderen