Microbioticum in Assen

Microbioticum gevestigd in Assen. Microbioticum is een fytotherapeutisch product; een aanvullend diervoeder dat op een natuurlijke wijze het afweersysteem van het lichaam in optimale staat van paraatheid brengt.

Over Microbioticum

Microbioticum valt onder de rubriek dierenwinkel in Assen.

Microbioticum is een fytotherapeutisch product; een aanvullend diervoeder dat op een natuurlijke wijze het afweersysteem van het lichaam in optimale staat van paraatheid brengt. Onderzoek toont aan dat het gebruik van Microbioticum de weerstand tot ruim 600% kan laten stijgen. Zo krijgen bacteriën, maar ook virussen geen kans. Microbioticum wordt zowel curatief, (bij ziekte) als preventief (om ziekte te voorkomen) gebruikt.

De samenstelling, bereidingswijze en het handelsmerk van Microbioticum zijn wereldwijd beschermd onder nummer 22181 en daarnaast heeft het product een GMPC (Good Manufacturing Practice Code 104560) ontvangen. Dit is een waarborg voor zuivere productie volgens vastgestelde richtlijnen.

Waardevolle aanwinst voor vee- en paardenhouderij Microbioticum laat de natuur haar werk doen en maakt het gebruik van antibioticum in heel veel gevallen overbodig. Een waardevolle aanwinst voor vee- en paardenhouderij, maar ook voor de behandeling van onze huisdieren. Op dit moment loopt Microbioticum mee in een door het Ministerie van LNV geïnitieerd onderzoek naar natuurlijke alternatieven voor antibioticum.

Op de website vindt u informatie over het product zelf en de toepassing, successen in de praktijk, interessante onderzoeksgegevens en het laatste nieuws.

Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Microbioticum uit de rubriek dierenwinkel uit Assen is gevestigd aan de Graswijk 18 in Assen. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-22483674.

Diensten en producten voor dierenwinkel

Trefwoorden die horen bij Microbioticum zijn o.a. :

Nieuws