Marianne Bleumink - Biomedische begeleiding en advies in Assen

Marianne Bleumink - Biomedische begeleiding en advies: Medische problemen, gezondheid en voeding.

Over Marianne Bleumink - Biomedische begeleiding en advies

Marianne Bleumink - Biomedische begeleiding en advies valt onder de rubriek coaching in Assen.

Zoekt u iemand die u advies en begeleiding kan bieden bij uw vragen over medische problemen, gezondheid en voeding? Dan bent u bij Marianne Bleumink aan het juiste adres. Marianne biedt biomedische begeleiding en advies aan.

Marianne kan u vanuit haar achtergrond als biomedicus en docent goed begeleiden en adviseren. U zult meer inzicht en kennis krijgen over uw lichaam.

Marianne is van jongs af aan al gefascineerd door de werking van ons lichaam. Mede daarom is zij Medische Biologie gaan studeren aan de Rijksuniversiteit van Groningen. Na haar studie ging zij aan de slag in het voortgezet onderwijs als docent biologie. Marianne werkte op diverse scholen, variƫrend in niveau van vmbo tot en met vwo 6.

Steeds vaker kreeg Marianne van familie en vrienden vragen over gezondheid, ziekte, voeding, slaap en vitaliteit. Haar antwoorden gaven hen inzicht in hun eigen lichaam. Hierdoor kregen zij meer begrip en rust.

Marianne merkte dat haar kennis met nog meer mensen delen, zodat zij ook inzicht krijgen in het functioneren van hun eigen lichaam. In 2017 heeft Marianne haar eigen praktijk opgezet.

Marianne biedt daarnaast ook diverse cursussen, colleges en lezingen aan. U kunt onder andere kiezen uit de cursus 'Vitaliteit & gezondheid', losse informatieavond en verdiepingscursus/module darmen.

U kunt de website bekijken voor de mogelijkheden en meer informatie. Heeft u een vraag aan Marianne Bleumink - Biomedische begeleiding en advies? Schroomt u dan niet om contact op te nemen.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Marianne Bleumink - Biomedische begeleiding en advies uit de rubriek coaching uit Assen is gevestigd aan de Dilletuin 47 in Assen. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-34271002.

Diensten en producten voor coaching

Trefwoorden die horen bij Marianne Bleumink - Biomedische begeleiding en advies zijn o.a. :