Life Coach Carla Gorter in Assen

Life Coach Carla Gorter: Een gelukkig leven begint bij jezelf.

Over Life Coach Carla Gorter

Life Coach Carla Gorter valt onder de rubriek coaching uit Assen.

Bij Life Coach Carla Gorter kunt u terecht voor begeleiding bij persoonlijke groei en hoog sensitiviteit, voor zowel volwassenen als kinderen. Carla is tevens schrijfster van het boek "In balans met Voelsprieten".

Een gelukkig leven begint bij jezelf! Met hoe jij tegen het leven aan kijkt en hoe jij met de dingen omgaat. Dit is allesbepalend voor jouw levensgeluk! Vaak worden we gedreven door beperkende gedachtes, beren op de weg, leven volgens de verwachtingen van een ander, kijken naar alles wat niet goed gaat of wat je irriteert. Zonder dat je je er van bewust bent, stuur je je eigen leven een bepaalde kant uit die je helemaal niet wil en lijk je dat ultieme levensgeluk maar niet te pakken kunnen krijgen. Toch heeft dit alles meestal te maken met je eigen mindset. Word je je hiervan bewust, dan gebeuren er vaak mooie dingen.

Ik mijn werk als Life Coach begeleid ik mensen door dit proces heen met prachtige resultaten. Daarnaast begeleid ik met veel plezier mensen die hoog sensitief zijn (die 'voelsprieten' hebben). Soms hebben mensen last van deze gevoeligheid zonder dat ze het zelf in de gaten hebben. Als je beseft dat één op de vijf mensen hoog sensitief is, dan betekent dat dat er veel hoog sensitieve mensen om ons heen zijn. Tijdens de consulten leer ik zowel volwassenen als kinderen (ook kinderen in de puberteit) om te begrijpen waar bepaalde gevoelens, klachten, ongekende moeheid, het drukke gevoel in hun hoofd, boze buien, terug getrokken gedrag, enz. vandaan komen en wat zij daaraan kunnen doen. Met een paar handvaten kan het leven soms al een hele andere wending krijgen!

Kortom: mijn doel is om de mensen weer te verbinden met hun hart! Iedereen verdient het om gelukkig te zijn en soms heb je daar een beetje hulp bij nodig, daar is niets mis mee. Het mooie van mijn werk is dat de mensen beter in hun vel gaan zitten, meer energie hebben en zich gelukkiger gaan voelen. Dit stralen zij uit en dat is voelbaar in hun omgeving. Daar verspreidt het zich ook weer en op deze manier maken we met z'n allen de wereld een klein beetje mooier!


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Life Coach Carla Gorter uit de rubriek coaching uit Assen is gevestigd aan de Brahmsstraat 2 in Assen. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-30331912.

Diensten en producten voor coaching

Trefwoorden die horen bij Life Coach Carla Gorter zijn o.a. :

Nieuws van Life Coach Carla Gorter in Assen

Combi Coaching

Combi Coaching

Nieuw bij Life Coach Carla Gorter: Combi Coaching!