Kramer Opleidingen in Assen

De Arbowet schrijft voor dat werkgevers moeten zorgen voor een veilige werksituatie voor hun personeel. Tevens zijn zij verplicht hen voorlichting en training te geven in veilige werken (Arbowet artikel 6 lid 2). Met het persoonscertificaat (EN-45013), erkenning S S V V kan daadwerkelijk aangetoond worden dat aan deze (VCA) verplichting is voldaan.

Over Kramer Opleidingen

Kramer Opleidingen valt onder de rubriek opleiding in Assen.

Een opleiding van Kramer

De Arbowet schrijft voor dat werkgevers moeten zorgen voor een veilige werksituatie voor hun personeel. Tevens zijn zij verplicht hen voorlichting en training te geven in veilige werken (Arbowet artikel 6 lid 2).

Met het persoonscertificaat (EN-45013) kan daadwerkelijk aangetoond worden dat aan deze verplichting is voldaan. De opleidingen: basisveiligheid(VCA-1), veiligheid en leidinggeven(VCA-2) en flens en afdichtingenmonteur van Kramer opleidingen & Adviezen zijn de juiste voorbereiding om het erkende examen met succes te volbrengen.

Naast de wettelijke verplichtingen op het gebied van veiligheid wordt het voor bedrijven steeds meer een economische noodzaak om aan de eisen die aan veilig werken worden gesteld te voldoen.

Steeds meer opdrachtgevers eisen een persooncertificaat basisveiligheid van alle medewerkers van het bedrijf waaraan het werk uitbesteed wordt. Een goede offerte alleen is niet meer voldoende, bedrijven moeten kunnen aantonen dat zij werken binnen de gestelde veiligheidsnormen. Ook voor het begeerde VCA-certificaat (Veiligheid Checklist Aannemers) zijn persoons gecertificeerde veiligheidstrainingen een noodzaak.

Erkenning door S S V V ( Stichting Samenwerken Voor Veiligheid ) _____________________________

Kramer Opleidingen biedt een breed scala aan (VCA) trainingen en opleidingen op het gebied van veiligheid. Deze trainingen worden op locatie gegeven, dus ook bij u in de buurt.

Ook opleidingen als: BHV, DLP-droog, DLP-nat.

De arboregels moeten ook gelden voor zzp&rsquoers. Dit is in het kort het ontwerpadvies dat de SER vorige week heeft uitgebracht. Waarom is een dergelijk wetswijziging nodig? En betekent dit dat zelfstandigen voortaan vastzitten aan allerlei arboverplichtingen?

Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Kramer Opleidingen uit de rubriek opleiding uit Assen is gevestigd aan de Herodotuslaan 6 in Assen. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 0592-330270.

Diensten en producten voor opleiding

Trefwoorden die horen bij Kramer Opleidingen zijn o.a. :