KLIM coaching, training en consultancy in Assen

KLIM coaching, training en consultancy: Beweegt jou en te team!

Over KLIM coaching, training en consultancy

KLIM coaching, training en consultancy valt onder de rubriek coaching uit Assen.

De drijvende kracht achter KLIM coaching, training en consultancy is Mireille Kloeze. Mireille haalt energie uit het helpen van mensen in emotionele verbinding te brengen met zichzelf.

Bij KLIM coaching, training en consultancy kunt u onder andere terecht voor:

- Individuele coaching: Hierbij staat uw coachvraag centraal. Samen met Mireille wordt er opzoek gegaan naar uw onbewuste patronen en belemmeringen. Tijdens deze zoektocht staat Mireille graag voor u klaar.

- Teamcoaching: Wilt u als team weer optimaal kunnen samenwerken? Dan bent u bij KLIM coaching, training en consultancy aan het juiste adres. Door middel van een scan wordt er een oplossing op maat aangeboden zodat ook uw team weer optimaal kan samen werken.

- Consultancy: KLIM coaching, training en consultancy zorgt ervoor dat uw medewerkers hun volledig potentieel gaan benutten. Middels een quickscan wordt er in kaart gebracht wat de knelpunten zijn. Vervolgens wordt er een maatwerktraject gemaakt.

Voor meer informatie en de contactgegevens kunt u een kijkje nemen op de website van KLIM coaching, training en consultancy.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

KLIM coaching, training en consultancy uit de rubriek coaching uit Assen is gevestigd aan de Everlaan 3 in Assen. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-20575443.

Diensten en producten voor coaching

Trefwoorden die horen bij KLIM coaching, training en consultancy zijn o.a. :