John Schmitz Hoveniers in Assen

Bent u opzoek naar een hovenier uit de buurt van Assen? Dan bent u aan het juiste adres bij John Schmitz Hoveniers!

Over John Schmitz Hoveniers

John Schmitz Hoveniers valt onder de rubriek hovenier uit Assen.

Wij nemen samen met u uw wensen door en komen dan met een tuinplan op maat. U kunt bij ons terecht voor aanleg, onderhoud en renovatie van uw tuin. Ook leveren wij alles voor uw tuin zoals bestrating, tuinhout, planten, bomen etc.

Wij nemen samen met u uw wensen door en komen dan tot een offerte op maat. Tevens verzorgen wij ook uw nieuwe oprit. Heeft u een nieuwbouwwoning en wilt u graag een mooi aangelegde tuin? Wij komen vrijblijvend bij u langs om de situatie te bekijken.

Veel mensen hebben een tuin, maar geen groene vingers. Hier hebben wij verschillende vormen onderhoud voor.

- Vakantieonderhoud, na uw vakantie terug keren met een tuin in topconditie. - Alleen snoeiwerkzaamheden - Compleet onderhoudsplan van uw tuin het hele jaar door inclusief bemesting - Eenmalig onderhoud, een voorjaarsonderhoud of een najaarsbeurt (winter klaar maken van uw tuin).

Wij kunnen u op weg helpen of het geheel verzorgen voor u. Is uw tuin al jaren hetzelfde en zit er geen puf meer in? Wij bekijken samen met u uw tuin en gaan er iets moois van maken.

Voor meer informatie kunt u terecht op de website van John Schmitz Hoveniers. Zie ook onze facebookpagina en like: https://www.facebook.com/johnschmitzhoveniers?pnref=lhc


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Beoordelingen van klanten

Henri Boer woensdag 11 maart 2015

4,5 sterren

“John Schmitz heeft bij ons de tuin aangelegd. We zijn erg tevreden over hem. Hij is snel, zorgvuldig en overlegd alles, zodat je aan het eind niet voor verassingen komt te staan. Hij is niet duur en maakt goed inzichtelijk hoe het kostenplaatje er uit ziet. We zijn erg blij met hoe de tuin nu is geworden.”

commentaar toevoegen - dit is niet ok

In totaal zijn er 1 beoordeling(en), het gemiddelde cijfer is een 9.

Contact opnemen

John Schmitz Hoveniers uit de rubriek hovenier uit Assen is gevestigd aan de Briljantstoep 133 in Assen. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-12123691.

Diensten en producten voor hovenier

Trefwoorden die horen bij John Schmitz Hoveniers zijn o.a. :