Inge Nielsen, coach hoogbegaafdheid Groningen in Groningen

Samen werken aan verbetering

Over Inge Nielsen, coach hoogbegaafdheid Groningen

Inge Nielsen, coach hoogbegaafdheid Groningen valt onder de rubriek coaching in Assen.

Inge Nielsen is de drijvende kracht achter Inge Nielsen, coach hoogbegaafdheid Groningen. Doordat ik als moeder van een hoogbegaafd kind hem niet genoeg kon helpen, ondanks dat ik alle tijd er in stak om hem te begrijpen. Hierdoor is mijn affiniteit met hoogbegaafde kinderen ontstaan, uitmondend in het afronden van de opleiding Talentbegeleider bij Novilo, gericht op het begeleiden van hoogbegaafde kinderen/cognitief getalenteerde kinderen.

Ik heb daarna mijn eigen praktijk opgericht, wilde graag ook een bijdrage leveren aan het verhogen van het welzijn van hoogbegaafde kinderen en hun ouders/verzorgers.

De diensten die Inge Nielsen, coach hoogbegaafdheid Groningen aanbiedt zijn:

- sessies met kinderen met een ontwikkelingsvoorsprong

- sessies met ouders van kinderen met een ontwikkelingsvoorsprong

- observaties in de klas en/of thuis

- gesprek(ken) met leerkrachten en hulpverleners

- mindsettraining aan basisschoolkinderen (vanaf ongeveer zeven jaar) en pubers

Door samen met u en uw kind een lijn uit te zetten, om te zien waar we aan gaan werken om dat te bereiken wat jullie willen. Hiervoor zet ik al mijn kennis en kunde in en vraag ik u (en uw netwerk) dat ook te doen. Als we dat bundelen, dan komen we tot maatwerk en hiermee hebben we de grootste kans dat de situatie verbetert. Een goede relatie staat hiervoor aan de basis.

Voor meer informatie en de mogelijkheden verwijs ik u door naar de website. U kunt ook altijd contact opnemen via de contactgegevens.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Inge Nielsen, coach hoogbegaafdheid Groningen uit de rubriek coaching uit Assen is gevestigd aan de Elzenlaan 4 12 in Groningen. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-39726538.

Diensten en producten voor coaching

Trefwoorden die horen bij Inge Nielsen, coach hoogbegaafdheid Groningen zijn o.a. :