Huiswerkbegeleiding Assen in Assen

Huiswerkbegeleiding en bijlessen op maat

Over Huiswerkbegeleiding Assen

Huiswerkbegeleiding Assen valt onder de rubriek coaching uit Assen.

Huiswerkbegeleiding Assen biedt huiswerkbegeleiding en bijlessen op maat. Je krijgt bij ons de individuele aandacht. De afgelopen 38 jaar heeft ze voor de klas gestaan, het doceren en begeleiden zit in haar bloed. De naam doet het vermoeden dat het alleen om huiswerkbegeleiding gaat maar het aanbod is veel breder. Het aanbod: - Bijlessen. - Begeleiding in de voorbereiding op de Cito-toets. - Examentrainingen. - Nederlands aan anderstaligen.

Er worden kinderen begeleidt uit groep 5, 6, 7 en 8 van het basisonderwijs, leerlingen van het voorgezet onderwijs en kinderen van het middelbaar beroeps onderwijs. Er is ook gespecialiseerd in het begeleiden van speciale zorgkinderen. Leerlingen met bijvoorbeeld ADHD, PDD-NOS, ODD en dyslexie.

Ook de prijs proberen we zo laag mogelijk te houden, zodat het voor iedereen toegankelijk is. Doordat we het kleinschalig houden hoeven er geen hogere prijzen te komen. Wij bieden ook een zomerschool zodat u tijdens de zomervakantie terecht kan bij ons. Die lessen zijn op maandag, dinsdag en donderdag van 9.00 tot 12.00 uur.

Wilt u meer informatie of heeft u interesse. Neem een kijkje op onze website of neem contact met ons op!


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Huiswerkbegeleiding Assen uit de rubriek coaching uit Assen is gevestigd aan de Singelpassage 5b in Assen. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-40225918.

Diensten en producten voor coaching

Trefwoorden die horen bij Huiswerkbegeleiding Assen zijn o.a. :