Hoveniersbedrijf Marco Bakker in Assen

Hoveniersbedrijf Marco Bakker in Assen

Over Hoveniersbedrijf Marco Bakker

Hoveniersbedrijf Marco Bakker valt onder de rubriek hovenier in Assen.

Wij zijn er:

Voor aanleg, renovatie en onderhoud van uw tuin!

Heeft u pas een nieuw huis maar de tuin is nog een egale zandvlakte? Of kan uw bestaande tuin wel eens een goede onderhoudsbeurt gebruiken? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend advies op maat.

Wij hebben ruime ervaring op het gebied van aanleg en renovatie van tuinen. Van tuinplan tot en met het laatste stukje groen in uw tuin; wij kunnen het voor u verzorgen. Het aanleggen van terrassen en vijvers, het plaatsen van schuttingen en pergolas, de beplanting, kortom alle voorkomende werkzaamheden in de tuin.

Wij zijn gespecialiseerd in het onderhouden van bestaande en pas aangelegde tuinen. Om een mooie tuin ook mooi te houden is goed onderhoud van groot belang. Wij verzorgen het winterklaar maken van uw tuin, de diverse snoeibeurten en ook het algemene onderhoud, verspreid over het gehele jaar.

Voor meer informatie en/of voorbeelden van de door ons gerealiseerde projecten kunt u eens een kijkje nemen op onze website!


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Hoveniersbedrijf Marco Bakker uit de rubriek hovenier uit Assen is gevestigd aan de Italielaan 15-17 in Assen. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 0592-460805.

Diensten en producten voor hovenier

Trefwoorden die horen bij Hoveniersbedrijf Marco Bakker zijn o.a. :