Het Amerveld in Amen

De plek waar u tot rust komt!

Over Het Amerveld

Het Amerveld valt onder de rubriek recreatie in Assen.

Wij heetten u van harte welkom op boerderijcamping Het Amerveld. Hier kunt u heerlijk tot rust komen en daarnaast heerlijk actief bezig zijn in een prachtige omgeving.

Naast heerlijk ontspannen op onze mooi gelegen camping bieden wij ook tal van andere mogelijkheden waaronder; * Trekker- en paarden tram * Boerderijgolf * Huifbedrijden * Boerderijgolf * Kinderfeestjes * Vergaderarrangementen * Schoolreisjes * Familiedagen * Activiteiten

Wij helpen u graag met het organiseren van een onvergetelijke dag voor jong en oud! Tevens kunt u bij onze gezellige boerenbistro genieten van heerlijke specialiteiten en een drankje, wilt u liever een lekkere snack nuttigen of een pannenkoek dan behoort dit zeker tot de mogelijkheden.

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden neem dan een kijkje op onze website of neem contact op via de contactgegevens.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Het Amerveld uit de rubriek recreatie uit Assen is gevestigd aan de Amen 61 in Amen. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 0592-389274.

Diensten en producten voor recreatie

Trefwoorden die horen bij Het Amerveld zijn o.a. :

Nieuws van Het Amerveld in Amen

Boerenbistro

Boerenbistro

In onze gezellige Boerenbistro, of buiten op één van de terrassen kunt u een drankje nuttigen met een lekkere specialiteit.

 Boek nu uw (arrangement) reservering voor 2017!

Boek nu uw (arrangement) reservering voor 2017!

Op boerderijcamping het Amerveld kunt u heerlijk tot rust komen en tegelijkertijd actief bezig zijn in een prachtige omgeving.