H.O.B. in Gieten

H.O.B. Gieten

Over H.O.B.

H.O.B. valt onder de rubriek ongediertebestrijding uit Assen.

Bij HOB Gieten kunt u terecht voor ongedierte bestrijding. Daarnaast bieden wij ook advies en preventie omtrent ongedierte (plaagdieren) bij verbouw en nieuwbouw (vanaf de tekentafel) van woningen en bedrijfspanden en fauna beheer. Wij zijn uitgegroeid tot een gerenommeerd bedrijf met een professioneel en gecertificeerd team.

Wij bieden voor veel plaagdieren een passende bestrijding. Zo kunnen wij u helpen wanneer u last heeft van; Muizen, ratten, mollen, steenmarters, wespen, mieren, vliegen, zilvervisjes, en nog veel meer.

Wij zijn professioneel, klantgericht, snel, flexibel en een goed bereikbaar bedrijf dat begrippen als korte lijnen, betrokkenheid en persoonlijke service hoog in het vaandel heeft staan. We blijven constant streven naar vernieuwing en verbeteringen. Dit vinden we belangrijk, want in de plaagdierenbestrijding is het welzijn van mens en dier van belang.

Wilt u meer informatie over onze diensten? Neem dan contact met ons op! We komen graag bij u langs om de situatie te bekijken. U kunt ook een kijkje nemen op onze website. Daar vind u namelijk nog veel meer nuttige informatie.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

H.O.B. uit de rubriek ongediertebestrijding uit Assen is gevestigd aan de Oelenboom 12 in Gieten. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 0592-262185.

Diensten en producten voor ongediertebestrijding

Trefwoorden die horen bij H.O.B. zijn o.a. :