Giant Store Slager in Assen

Giant Store Slager | De fietsenwinkel voor het hele gezin!

Over Giant Store Slager

Giant Store Slager valt onder de rubriek webshop in Assen.

Bij Giant Store Slager vindt u passievolle fietsprofessionals die al heel wat jaren meedraaien in het vak. Met kennis, maar vooral met liefde voor alles wat met fietsen te maken heeft.

Met een ruim assortiment aan elektrische fietsen, racefietsen, mountainbikes en natuurlijk stads fietsen, altijd voldoende op voorraad, kan Giant Store Slager iedereen voorzien van een passende fiets. Met het assortiment van accessoires bij Giant Store Slager kunnen zij werkelijk iedere fiets aankleden. van fietstassen tot sportvoeding, van kinderzitjes tot bidonhouders, allemaal uit voorraad leverbaar en eventueel te monteren.

Bij Giant Store Slager willen zij het professioneel, maar vooral laagdrempelig houden. Daarmee bedoelen zij dat u natuurlijk van harte welkom bent u de winkel Giant Store Slager voor vragen groot en klein.

In de professionele werkplaats van Giant Store Slager voeren zij service, onderhoud en reparaties uit. Hier kunt u direct terecht voor spoedklussen, periodiek onderhoud of gepland op afspraak.

In de webshop van Giant Store Slager kunt u onder andere het volgende vinden:

Fietsen: E-bikes, racefietsen, mountainbikes, gravel, cross en adventure fietsen, stads- en toerfietsen en kinderfietsen

Rider gear: Arm- en beenstukken, brillen, broeken, mutsen, handschoenen, helmen, overschoenen, rugtassen etc.

Bike gear: Bidons, computers, fiets- en zadeltassen, spatborden, verlichting etc.

Voor meer informatie over de mogelijkheden verwijs ik u graag door de website. U kunt ook contact opnemen via de contact gegevens.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Giant Store Slager uit de rubriek webshop uit Assen is gevestigd aan de Rondgang 103 in Assen. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 0592-869697.

Diensten en producten voor webshop

Trefwoorden die horen bij Giant Store Slager zijn o.a. :