DeFind Internetbedrijf in Assen

DeFind Internetbedrijf uit Assen heeft geen profiel.

Wat doet DeFind Internetbedrijf in Assen

DeFind Internetbedrijf is een internetbedrijf uit Assen. Men is gevestigd aan de Maria in Campislaan 247. Het telefoonnummer van DeFind Internetbedrijf in Assen is 06-10228689.

Is DeFind Internetbedrijf in Assen uw bedrijf? Bewerk dan deze gegevens. Bent u nog geen lid? Probeer dan Assenonderneemt gratis uit, klik op lid worden.

DeFind Internetbedrijf in Assen valt onder de rubriek internetbedrijf. Een internetbedrijf uit Assen levert onder andere :

Defind internetbedrijf is een responsive website designer en onderhoudt dynamische en statische websites, dit voor particulieren en bedrijven. U kunt ook terecht bij DeFind voor professionele zoekmachine en website optimalisatie. lees meer

Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Beoordelingen van klanten

Rob Blom vrijdag 18 april 2014

4 sterren

“Ik ben bij DeFind terechtgekomen op aanraden van een collega. DeFind reageert snel en is goed bereikbaar. DeFind handelt opdrachten adequaat en snel af. Henk heeft goed kennis van zaken die voor mijn Wordpress websites van toepassing zijn en die ik nodig heb. Ik kan Henk van DeFind van harte aanbevelen aan iedereen die met vragen en uitdagingen met betrekking tot websites te maken heeft. Rob Blom”

commentaar toevoegen - dit is niet ok

F. Veenstra vrijdag 22 november 2013

4,5 sterren

“Defind heeft mij al meerdere malen op een prettige, kundige manier geholpen met pc-problemen. Hij doet precies dat wat je wil, volgens heldere afspraak, en adviseert ook indien nodig. Ik kan Defind-Henk van harte aanbevelen bij problemen of onderhoud! ”

commentaar toevoegen - dit is niet ok

In totaal zijn er 2 beoordeling(en), het gemiddelde cijfer is een 8.