CLG Sportcentrum in Assen

Lekker in je vel bij CLG Sportcentrum.

Over CLG Sportcentrum

CLG Sportcentrum valt onder de rubriek sportschool in Assen.

CLG Sportcentrum is dé sportschool in Assen waar jij op nummer 1 staat! De klanten van CLG Sportcentrum kunnen dit beamen dat de persoon zelf het allerbelangrijkst is, en de sport op een hele goede 2e plaats. Het is bekend dat, als jij niet lekker in je vel zit, dat de rest ook niet lekker loopt.

Cor, de personal trainer bij CLG Sportcentrum, zorgt voor een vertrouwde sfeer waarin jij je op je gemak voelt en uitgedaagd wordt om in beweging te komen. CLG Sportcentrum word gewaardeerd door hun persoonlijke aanpak, dat zie je terug in het aantal klanten die hier al járenlang traint en dat CLG Sportcentrum al 3 jaar lang de award in de wacht hebben geslepen voor het beste personal trainer van de gemeente Assen.

Ervaar de persoonlijke aanpak en boek een personal training bij CLG Sportcentrum.

Je kunt bij CLG Sportcentrum onder andere terecht voor:

- Personal training

- Kickboksen

- Fit en Balans yoga

- Line Dance

- Sport massage

- Ontspannings massage

- Diëtiek

- Mea Fysio

Voor meer informatie over de mogelijkheden of de tarieven, verwijs ik je graag door naar de website. Je kunt ook contact opnemen via de contactgegevens.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

CLG Sportcentrum uit de rubriek sportschool uit Assen is gevestigd aan de Ketellapperstraat 30 in assen. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-34483528.

Diensten en producten voor sportschool

Trefwoorden die horen bij CLG Sportcentrum zijn o.a. :