Budgetcoach Hoogeveen in Hoogeveen

Budget coaching Hoogeveen

Over Budgetcoach Hoogeveen

Budgetcoach Hoogeveen valt onder de rubriek coaching in Assen.

Ziet u het op financieel vlak niet meer zitten, heeft u geen grip meer op u financiële situatie, en geen overzicht meer op uw schulden en uitgaves. Dan kan Budgetcoach Hoogeveen u helpen.

Hoe werkt een budgetcoach?. Er zal eerst een intakegesprek plaatsvinden om de situatie in kaart te brengen. Daarna gaan we een overzicht maken van de inkomsten en de uitgaven op maandbasis. Hieruit zal al snel het probleem blijken. Afhankelijk van het aangetroffen probleem wordt er een plan van aanpak gemaakt. Schriftelijk gaat vastgelegd worden hoe het gezin de financiële zorgen het beste kan oplossen. Vaak zal dit neerkomen op het treffen van regelingen met de schuldeisers. Als alle financiën weer inzichtelijk zijn en alles goed loopt dan wordt de hulp afgebouwd. Een aantal weken later zal er over het algemeen nog telefonisch contact zijn om de voortgang te bespreken. Natuurlijk is begeleiding in het hele proces ontzettend belangrijk ook na het hele traject om terugval te voorkomen.

Hulp voor bedrijven, bedrijfsadministraties, aangiftes IB en OB , toeslagen, etc. behoren ook tot de mogelijkheden. Het kennismakingsgesprek is altijd gratis en vrijblijvend!.

Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-24184420.

Diensten en producten voor coaching

Trefwoorden die horen bij Budgetcoach Hoogeveen zijn o.a. :