Bmiddl.nl Mediationgroep Assen in Groningen

Mediation met een directe aanpak!

Over Bmiddl.nl Mediationgroep Assen

Bmiddl.nl Mediationgroep Assen valt onder de rubriek mediation in Assen.

Wanneer u en uw partner besluiten om te gaan scheiden breekt er een tijd aan van onduidelijkheid, verdriet en regelzaken. Een mediator kan jullie hierbij helpen om alles op een duurzame en goede manier te regelen rondom de scheiding. Mediator Laury de Vries is een ervaren mediator met een groot netwerk aan specialisten om jullie scheiding zo goed mogelijk te laten verlopen!

Wanneer u voor Laury kiest, kiest u voor;

* een betrokken, deskundige en empathische mediator. * een echtscheidingsmediator met veel ervaring. * een mediator die naar je luistert. * een mediator die ervoor zorgt dat alles wordt geregeld.

Ik vind een persoonlijke benadering van beide partijen daarnaast erg belangrijk en Ik stel de documenten namens jullie beide op, waar jullie met een goed gevoel jullie handtekeningen onder kunnen zetten.

Wilt u graag meer informatie over de mogelijkheden? Neem dan een kijkje op de website of neem contact op via de contactgegevens.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Bmiddl.nl Mediationgroep Assen uit de rubriek mediation uit Assen is gevestigd aan de Rabenhauptstraat 52a in Groningen. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-25359077.

Diensten en producten voor mediation

Trefwoorden die horen bij Bmiddl.nl Mediationgroep Assen zijn o.a. :