Bed and Breakfast De kop van Drenthe in Vries

Bed and Breakfast De kop van Drenthe uit Vries heeft geen profiel.

Wat doet Bed and Breakfast De kop van Drenthe in Vries

Bed and Breakfast De kop van Drenthe is een hotel uit Assen. Men is gevestigd aan de Asserstraat 5. Het telefoonnummer van Bed and Breakfast De kop van Drenthe in Vries is 06-55345052.

Is Bed and Breakfast De kop van Drenthe in Vries uw bedrijf? Bewerk dan deze gegevens. Bent u nog geen lid? Probeer dan Assenonderneemt gratis uit, klik op lid worden.

Bed and Breakfast De kop van Drenthe in Vries valt onder de rubriek hotel. Een hotel uit Assen levert onder andere :

Wilt u even heerlijk tot rust komen in het mooie Drenthe? Dan bent u bij ons helemaal aan het juiste adres! Bij Bed and Breakfast De kop van Drenthe kunt u genieten van de rust en ruimte en daarnaast van de prachtige omgeving. lees meer

Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Ander hotel

 • B&B Het Seinhuisje

  B&B Het Seinhuisje: Vrijstaande bed & breakfast.. Trefwoorden van B&B Het Seinhuisje : vrijstaande B&B, B&B overnachting, B&B met ontbijt, overnachting met ontbijt, logies met ontbijt, landelijk gelegen B&B, bed and breakfast overnachting, B&B met paardenstal, pipowagen overnachting, .

  tel. 06-25226484, Schaapdijk 6, 9334TJ in Peest

  Meer over B&B Het Seinhuisje contact website

 • B&B Kleintje Eleveld

  Ontspannen aan de rand van het prachtige Drentse Aa!. Trefwoorden van B&B Kleintje Eleveld : bed and breakfast, ontspannen weekend weg, weekend weg in Drenthe, vakantie in Drenthe, slapen in Drenthe, .

  tel. 06-57542722, Eleveld 5, 9456TC in Eleveld

  Meer over B&B Kleintje Eleveld contact website