B&B Slaopen & Stoet in Anderen

B&B Slaopen & Stoet uit Anderen heeft geen profiel.

Wat doet B&B Slaopen & Stoet in Anderen

B&B Slaopen & Stoet is een hotel uit Assen. Men is gevestigd aan de Nijend 24. Het telefoonnummer van B&B Slaopen & Stoet in Anderen is 06-51511111.

Is B&B Slaopen & Stoet in Anderen uw bedrijf? Bewerk dan deze gegevens. Bent u nog geen lid? Probeer dan Assenonderneemt gratis uit, klik op lid worden.

B&B Slaopen & Stoet in Anderen valt onder de rubriek hotel. Een hotel uit Assen levert onder andere :

B&B Slaopen & Stoet is een kleinschalige bed and breakfast in Drenthe.B&B Slaopen & Stoet is gevestigd in het mooie Drenthe. U kunt vanaf de boerderij van B&B Slaopen & Stoet te fiets, te paard of te voet de mooie omgeving gaan verkennen. De woonboerderij ligt in het dorpje Anderen. Anderen is gevestigd in het Nationaal Park Drentsche Aae. Voor de natuurliefhebbers is onze B&B ideaal! lees meer

Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Ander hotel

 • B&B Het Seinhuisje

  B&B Het Seinhuisje: Vrijstaande bed & breakfast.. Trefwoorden van B&B Het Seinhuisje : vrijstaande B&B, B&B overnachting, B&B met ontbijt, overnachting met ontbijt, logies met ontbijt, landelijk gelegen B&B, bed and breakfast overnachting, B&B met paardenstal, pipowagen overnachting, .

  tel. 06-25226484, Schaapdijk 6, 9334TJ in Peest

  Meer over B&B Het Seinhuisje contact website

 • B&B Kleintje Eleveld

  Ontspannen aan de rand van het prachtige Drentse Aa!. Trefwoorden van B&B Kleintje Eleveld : bed and breakfast, ontspannen weekend weg, weekend weg in Drenthe, vakantie in Drenthe, slapen in Drenthe, .

  tel. 06-57542722, Eleveld 5, 9456TC in Eleveld

  Meer over B&B Kleintje Eleveld contact website