B&B Het Seinhuisje in Peest

B&B Het Seinhuisje: Vrijstaande bed & breakfast.

Over B&B Het Seinhuisje

B&B Het Seinhuisje valt onder de rubriek hotel uit Assen.

De drijvende kracht achter B&B Het Seinhuisje zijn Geert en Trientje Bezu. De B&B / het gastenverblijf is vrijstaand. Het verblijf is van alle gemakken voorzien en biedt volledige privacy aan. Er kunnen maximaal 5 personen in de B&B.

B&B Het Seinhuisje is landelijk gelegen. Er zijn diverse wandelroutes, fietsroutes en daarnaast kunt u hier prachtige autotochten maken. De natuur bij B&B Het Seinhuisje is prachtig en u zult ook echt de rust kunnen ervaren. Gaat u liever de stad in? Geen probleem u bent namelijk zo in Assen en Groningen. U kunt het gehele jaar bij B&B Het Seinhuisje terecht.

Er is op de begane grond een badkamer met douche en wc aanwezig. Tevens is er een ruime woonkamer en keuken. Op de bovenverdieping treft u de slaapkamer aan. Het stallen van fietsen is geen probleem. Ook kunt u de auto hier ook prima kwijt. Wilt u uw paard of pony meenemen? Ook geen probleem, er is namelijk genoeg weidegang en een stalling.

Naast Het Seinhuisje kunt u ook bij B&B Het Seinhuisje in een pipowagen overnachten. Bekijkt u de website voor meer informatie of neem contact op.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

B&B Het Seinhuisje uit de rubriek hotel uit Assen is gevestigd aan de Schaapdijk 6 in Peest. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-25226484.

Diensten en producten voor hotel

Trefwoorden die horen bij B&B Het Seinhuisje zijn o.a. :