Audio Artistiek in Vries

Genieten van pure muziek met een uitgekiende selectie van High End geluidsapparatuur.

Over Audio Artistiek

Audio Artistiek valt onder de rubriek electronica in Assen.

Welkom bij Audio Artistiek

Audio Artistiek heeft in de afgelopen jaren een grote reputatie opgebouwd als een toonaangevend bedrijf in de betere hifi met de mooiste muziek apparatuur. De stereo is de beste weergave van muziek. Slechts door 2 luidsprekers staat de muziekinstallatie klaar om een perfect resultaat te laten horen. Wij weten hoe verschillende merken klinken. Wij weten hoe de componenten reageren op elkaar en wanneer het de juiste combinatie is. Voor elk gewenst bedrag een systeem samenstellen dat een adembenemend resultaat geeft om van te genieten.

Reparatie De technische dienst van Audio Artistiek heeft meer dan 20 jaar ervaring van High End audio. Wij hebben goede contacten met fabrikanten en merken, wij werken met originele onderdelen. Ook van merken die wij niet leveren.

Revisie Meestal is de installatie na 10 jaar toe aan een revisie. De kwaliteit voedingscondensatoren zijn in die 10 jaar zijn flink achteruit gegaan. Het vermogen is sterk verminderd, het geluidsbeeld klinkt minder en langzamer open. De achteruitgang treedt langzaam in, bij revisie zal het direct opvallen dat de kwaliteit van het geluid direct weer beter is.

Ons assortiment bestaat uit: Platenspelers, CD-spelers, versterkers, luidsprekers, kabels, elementen, streaming en toebehoren accessoires. Daarnaast beschikken wij ook over occasions.

Graag zien wij u terug in onze winkel, voor vragen kunt u altijd vrijblijvend mailen of bellen.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Audio Artistiek uit de rubriek electronica uit Assen is gevestigd aan de Oude Asserstraat 26 in Vries. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 0592-580672.

Diensten en producten voor electronica

Trefwoorden die horen bij Audio Artistiek zijn o.a. :