Anna's Coaching en Massagepraktijk in Assen

Welkom bij | Anna's Coaching en Massagepraktijk

Over Anna's Coaching en Massagepraktijk

Anna's Coaching en Massagepraktijk valt onder de rubriek coaching in Assen.

Mevr. Anna Kielczewska is het het gezicht en de drijvende kracht achter Anna's Coaching en Massagepraktijk. Ik werk vanuit een holistische visie met het hele lichaam, emoties, denkpatronen en energie. Ik help je graag weer om in balans te komen.

ben je op zoek naar een coach of een masseur? Omdat je last hebt van fysieke, mentale of emotionele klachten? Misschien heb je weinig energie zonder dat je er een reden voor hebt? Wil je graag weer in balans komen? Weet je even niet meer welke kant je op moet, heb je het gevoel vast te lopen? Geloof je niet meer in jezelf? Wil je je talenten en kwaliteiten ontdekken en je kracht weer voelen? Zoek dan niet verder. Je bent aan het juiste adres bij Anna's Coaching en Massagepraktijk. Ik wil je graag begeleiden in jouw proces met aandacht en respect.

De diensten die aangeboden worden zijn:

- Massages, alles om je weer in balans te brengen en je vitaliteit te herstellen.

- Coaching, het coachproces is doelgericht en resultaatgericht. Het nodigt je tot verandering uit.

- Holistische Therapie, ik help je de samenhang van je klachten te zien waardoor je inzicht krijgt in de oorzaken daarvan, met als gevolg verlichting van de klachten. Aan het einde van een traject is je hulpvraag behaald en je kunt verder met je leven.

Ben je geïnteresseerd? Kijk dan voor meer informatie en de mogelijkheden op de website. Je kunt ook altijd contact opnemen via de contactgegevens.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Anna's Coaching en Massagepraktijk uit de rubriek coaching uit Assen is gevestigd aan de Sweelinckplein 5 in Assen. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-46524975.

Diensten en producten voor coaching

Trefwoorden die horen bij Anna's Coaching en Massagepraktijk zijn o.a. :